web analytics
Venloos Maedje, handgemaakte natuurlijke verzorgingsproducten | Venloos Maedje

Venloos Maedje

Home

Bloem

Bloem

Beste mensen,

Welkom op Venloos Maedje.

De producten van Venloos Maedje worden met de hand gemaakt door een gediplomeerd natuurgeneeskundige met verse ingrediënten uit de natuur. Hierbij wordt jarenlange voorliefde voor de natuur gecombineerd met de geneeskrachtige werking van de natuur tot unieke en mooie producten.

Zo wordt zeep van Venloos Maedje gemaakt volgens de oude traditionele methode van het zeepzieder. Hierbij worden natuurlijke vetten of oliën gekookt met loog. Hierna worden er verse kruiden, essentiële oliën of tincturen aan de zeep toegevoegd om het mengsel vervolgens in mallen te gieten. Na afkoelen moet de zeep nog minimaal 2 weken uitrijpen voor het gebruikt kan worden.

Naast zeep heeft Venloos Maedje ook andere badproducten zoals bijvoorbeeld badthee, badzout, bruisballen en showerdisks. Deze bestaan voornamelijk uit natuurlijke zouten met essentiële oliën of verse kruiden en zorgen elk voor een ontspannende douche of bad.

En hoewel Venloos Maedje gebruik maakt van essentiële oliën zal er bij de massage oliën, wax melts en olie diffusers gekeken worden naar de de natuurgeneeskundige werking van de geurstoffen, terwijl er bij de parfums meer gekeken wordt naar de geursensatie.

Venloos Maedje

Nieuw in de webshop:

[eshop_list_new]