web analytics
Bach Bloesem Mix | Venloos Maedje

Venloos Maedje

Bach Bloesem Mix

Bach Bloesems

Bach Bloesems

Een Bach Bloesem Mix is een samengestelde mix van verschillende Bach Bloesems die samen een gunstige inwerking hebben op problemen die ontstaan zijn door emotionele onbalans.

Op Venloos Maedje bieden we verschillende standaard mixen aan. Deze zijn voor bekende algemene emotionele gemoedstoestanden waar een ieder wel eens mee te maken heeft.

Alle mixen worden door een gediplomeerd Bach-Bloesemtherapeut voor u samengesteld.

Standaard mixen

Diagnose laten stellen

Alvorens een Bach Bloesem mix te gebruiken dient u eerst door een arts een diagnose te laten stellen. Aan de hand van deze diagnose kunt u de voor u benodigde mix zonder problemen innemen. Maar let op, de Bach Bloesem mix mag nooit zonder overleg met de arts de gewone medicatie vervangen!

Bach Bloesems in combinatie met andere medicatie & dieten

Bach Bloesems zijn 100% natuurlijke voedingssupplementen en bestaan uit plantaardige ingrediënten. Ze bevatten geen geur, kleur of smaakstoffen en zijn lactose en glutenvrij.

Bach Bloesems kunnen gecombineerd worden met ander medicijngebruik en kunnen zonder problemen gedurende langere tijd ingenomen worden.

Verpakking

De mixen komen standaard in een bruinglas flesje, u kunt zelf kiezen of u een flesje met een druppelinleg wilt of een pipetdop. De mixen bevatten allemaal bronwater, bach-bloesems en brandewijn. Dat laatste is nodig om de houdbaarheid van het product te verhogen. Desalnietemin moet u het flesje op een donkere koele plaats bewaren.

Eigen Mix samenstellen

Natuurlijk kent u uw eigen lichaam het beste en ook dat van uw partner of kind zal waarschijnlijk weinig geheimen voor u hebben. Aan de hand van deze kennis is het mogelijk om zelf een Bach Bloesem mix samen te stellen. U kiest de remedies uit die het beste bij u passen en onze Bach Bloesem therapeut maakt de mix voor u. Interesse? Klik hier…

Wilt u liever een persoonlijke, op maat gemaakte mix?

Ook dat kan, neem dan contact met ons op.